Voor wie is de Oldtimerdag Diever?

Dit evenement van de ondernemersvereniging Diever is toegankelijk voor iedereen. Voor zowel deelnemers als bezoekers is de toegang gratis.
Er is van alles en nogwat te zien, voor jong en oud.

Zijn er voorwaarden aan deelname?

Nee, wij hanteren geen minimale leeftijd van uw voertuig / object. U kunt altijd inschrijven, bij voorkeur via de aanmeldpagina, dan is de administratie meteen op orde en gaat het aanmelden op de dag zelf heel vlot.

Mag ik mijn voertuig te koop aanbieden?

Ja. Dat mag, maar wij vragen u vriendelijk dit niet te opdringerig te doen.

Mag ik met een kraam of stand komen (commercieel)?

Dat kan, mits voldaan wordt aan enkele eisen die wij stellen. Zo moet de stand aansluiten aan de Oldtimerdag en laten wij geen horeca standjes toe.
Wilt u meer informatie of weten of uw stand bij ons past? Mail dan met Roland Visser via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kunnen wij als groep inschrijven?

Natuurlijk zijn groepen welkom. Maar wij vragen jullie dan toch om individueel in te schrijven via de aanmeldpagina. Dan hebben wij de nodige gegevens en verloopt het aanmelden op de dag zelf ook soepel.

Wat is de Oldtimerdag Diever?

De Oldtimerdag Diever is een gezellige dag met als thema oude voertuigen en machines met daar omheen een gezellige fair met een historisch karakter.

Free Joomla templates by Ltheme