Elke tweede zaterdag van juli

Oldtimerdag 2023

Bezoekers
De Oldtimerdag Diever is een sfeervol evenement waar klassieker- en oldtimervoertuigen centraal staan. Ze zijn allemaal te bewonderen rond de brink en meestal is de eigenaar aanwezig die u maar wat graag het een en ander verteld over zijn / haar hobby.
Tevens is er deze dag een fair met diverse kraampjes.
U bent welkom vanaf 10:00.

Deelnemers
Deelnemers vanaf 9:00 opstellen op aanwijzing van de organisatie. Graag eerst uw voertuig neerzetten en dan even melden bij de inschrijving. Deze is bij restaurant Brinkzicht.
Als u hebt ingeschreven via de website, neem dan de inschrijving (op papier of op uw telefoon) mee, dat zorgt voor een vlotte afwikkeling.
Voor alle deelnemers is er bij de inschrijving koffie met een plak krentewegge. Dit wordt u aangeboden door restaurant-café Brinkzicht en bakkerij van Vilsteren samen met de Ondernemersvereniging Diever.
Voor elke inschrijving is er een aandenken (vaantje) beschikbaar, deze krijgt u bij de inschrijving.
Deelname aan deze dag is voor eigen risico. U dient zelf te zorgen voor de wettelijk verplichte WAM verzekering. Er is dit jaar geen mogelijkheid gebruik te maken van de evenementenregeling van de belastingdienst.

Route / parkeren
Bezoekers kunnen parkeren op “Parkeerplaats Eendenvijver” tegenover het Tourist InfoPunt en achter de gereformeerde kerk.
Deelnemers, jullie moeten vanaf de Hoofdstraat afslaan de Peperstraat in, hier staat een verkeersregelaar die u de goede kant op stuurt. Vanaf hier wordt u begeleid naar uw plaats.

Rondritten
Er zijn drie rondritten, verdeeld over de dag:
11:00 rondrit trekkers
12:30 rondrit brommers
13:45 rondrit auto’s en motoren

Noodnummer
Als er iets gebeurt waar u hulp bij nodig heeft, dan kunt u bellen met restaurant-café Brinkzicht, tel. 0521-851268. Bij ernstige zaken waarbij elke seconde telt, dan belt u natuurlijk 112.
Rond de brink is EHBO aanwezig .

En natuurlijk het belangrijkste voor deze dag:

Wij wensen u een fijne dag in ons mooie Diever!

Related Articles

Wij zijn CO2 neutraal!

Terugblik 2023

Free Joomla templates by Ltheme